nyrenoverat kök

Som många vet när det kommer till bostadsägande, har vi nu fått amorteringskrav på våra bostadslån. I många, många år, har de flesta enbart betalat för räntorna på lånen. Dt har gjort stora delar av befolkningen ganska så skuldsatt. Det är inte helt ovanligt att många har miljonbelopp i skulder. Det har bekymrat våra politiker i flera år som har lagt sin panna i dubbla vecka och funderat över hur man ska kunna göra det svenska folket mindre skuldsatt. Därför har vi numera fått amorteringskrav på dem som tar nya lån. Detta har kylt ner en i övrigt ganska het bostadsmarknad, och de bostäder som nu finns till försäljning har dragit längre ut på tiden än förut. Det gäller helt enkelt att vara beredd på det och inte misstro bostadsmarknaden. Därför kommer vi här med några enkla råd inför din bostadsförsäljning.

Det kan en homestyling åstadkomma

För att göra din bostad så attraktiv det bara går för så många som möjligt, kan du anlita en homestyling. Varför ska man homestyla det? Räcker det inte med att man städar? Det som är viktigt med homestyling är det att en inredare vet vad som tilltalar de flesta människor. Det är därför som Ikea har lyckats på så många håll i världen; vi tittar på bilderna i Ikea-katalogen och blir verkligen sugna på att själva ha ett hem som de bilder vi ser. Vem skulle inte vilja flytta in i en Ikea-bild? För att få en spekulant att gå från att vara bara intresserad till att bestämma sig, gäller det att få den personen vilja flytta in i bostaden. Den personen måste kunna se sig själv bo där, placera sina egna möbler i bostaden, själv sätta sig på altanen och bjuda in sina vänner. Ju fler som kan tänka sig det, desto större chans att bostaden blir såld.

Vad kan en homestyling göra?

En inredare kan göra allt från att bara ställa in en blomma i fönstret, till att renovera om hela lägenheten. Är lägenheten i gott skick kanske det räcker med att lyfta in en filt i soffan och ta en bild. Ibland räcker det med att lägga några färska frukter i fruktskålar och fräscha blommor i krukor för att det ska se fint och fräscht ut. Har man en tapet i till exempel köket som behöver ersättas, kan en inredare säkert göra det åt dig. Ibland kan det vara sådana saker som gör att människor drar sig för att flytta in och vilja köpa bostaden. En inredare kan också komma med ett helt lass möbler, ifall du redan har hunnit flytta alla möbler och saker. Är bostaden tom, kan det vara svårt att hitta köpare. I sådana fall kan en inredare hjälpa till för att få den såld.

En homestyling i Stockholm kan ge bostäderna bra pris, och kan avgöra storleken på priset för många bostadssäljare. Dessutom är homestyling avdragsgill. Du kan redovisa den som en utgift i samband med en försäljning och dra av på skatten. Skatten på försäljningen kommer du däremot inte undan. Läs mer om homestyling i Stockholm på: http://www.homestylingstockholm.nu.