Vill du ha något målat i din omedelbara närhet? Vill du att grannens hus ska få ny färg? Vill du veta vad en målare i Stockholm kostar per timme? Har du länge velat utbilda dig till målare?

Att måla sig igenom livet är en ren gudagåva när det gäller konst och hantverk. Tänk att få tillbringa dagarna med färg och form. Smeka fram nyans efter nyans, lägga till och dra ifrån med olika lager färg. Stryka en grund och veta att det kommer att ske en förvandling på underlaget som är få förunnat att vara med om. Kanske hör du till dem som skulle vilja börja måla. Det är många som börjar sin bana som konstnärer genom att först börja måla hus och interiörer. Därefter väcks den konstnärliga och kreativa ådran till liv och lusten att börja framställa konstverk är igång.

Både smått och stort

Som konstnär kan du själv bestämma om du vill arbeta med små dukar eller stora. Kanske vill du ge dig in på takmåleri eller skapa teman på stora väggar. Till slut är cirkeln sluten och du som från början målade huskroppar och interiörer målar nu på samma slags form men med ett annat syfte. Det ena förtar inte det andra. Det är fullt möjligt att växla mellan att måla väggar och tak som målare i Stockholm på deltid, och att uträtta stordåd på canvasdukar på fritiden. Eller som sagt, ge sig i kast med interiörmåleri där möbler, väggar och tak får ersätta canvasen.