Stora som små lägenheter kan alla vara utrustade med en riktigt trevlig balkong. Något som går att umgås på och kanske till och med odla tomater och chili. Synd bara att sommaren är så kort.

Har du någon gång fått frågan vad du gör och kunnat svara att du sitter ute och pluggar på balkongen? Då är du en av några mycket få lyckligt lottade studenter som landat en lägenhet i en studentstad av rang med en åtråvärd yttre yta, som går att studera och umgås på. Kanske är du även en av alla de lyckliga studenter som bara gått in en kort stund för att brygga kaffe och plötsligt hört hur himlen öppnat sig. Regnet vräker ner och vinden friskar i. Där ligger din skolbok genomsur och du ser hur din uppsats sakta dalar ner på granntomtens trädtopp.

Låt inte vädret stoppa dig

Om du har bestämt dig för att njuta allt du kan av din balkong under studietiden, och inte tänker låta något onödigt regnmoln stå i vägen. Då kan det finnas ett intresse hos dig för en balkonginglasning i Uppsala. Staden med alla studenter som bara drömmer om att få en egen lägenhet med en alldeles egen balkong att plugga på. Du kan göra verklighet av din dröm genom att glasa in balkongen med partier som ger ett vindskydd. Eller ett som täcker hela balkongen och skapar ett eget rum av det. Kanske en plats där kompisarna kan sova över efter nästa balkongfest?