Mäklare på Hisingen hör till det som är trevligt och gôtt med Göteborg. Precis som Hisingen själv gör. Och Håkan Hellström och praktiskt taget hela stan.

Det är lätt att göra en lista med allt som är bra med Göteborg. Hisingen, till exempel, har en självklar plats på den listan. Men det har så klart också Håkan Hellström. Avenyn. Nya hotellet vid Centralstationen. Göteborgs Konserthus. Läppstiftet. Ja, du vet. Allt det där som andas GÖTEBORG.

Kanske tycker du så mycket om Hisingen att du vill flytta dit? Då finns många mäklare som är villiga att hjälpa dig med den affären. Du ska inte dra dig för att kontakta någon av dem. Många är själva göteborgare, och gillar att tjôta. Om Feskekôrka, eller något annat skôj.

Mäklare gillar affärer utan knussel på Hisingen

En lägenhetsaffär ska vara både smidig och rolig. Och med en mäklare från Hisingen vid rodret, kan du vara trygg med att den blir det också. Folk menar verkligen det de säger, när de säger att göteborgare är lite trevligare än andra. Och att de är pragmatiska med att få saker gjorda.

Du behöver sannolikt inte stå ut med så mycket knussel på visningen, med andra ord. Och du borde kunna räkna med att ett lagt bud ligger. Det är viktigt att hålla på principerna för många äkta göteborgare. Har man gjort upp en affär, så gäller den. Man drar sig inte ur i sista sekund till mäklarens och säljarens förtvivlan. Kom i kontakt med en mäklare här: www.mäklare-hisingen.se