Vid byggnationer finns olika kontroller. För att få hjälp kan man kontakta en besiktningsman i Stockholm. Många företag gör flera besiktningar för kunderna.

När de bestämt att köpa huset de tittat på var det några saker de vill veta mer om. Anna hade varit med om husköp som inte varit vidare bra, på grund av att hon och exet inte hade tagit reda på allt om huset innan de skrev på pappren. Visst kunde man anmäla dolda fel, men nu ville hon ha koll från början.

Kristian höll med när Anna sa att hon skulle ringa till en byggkonsult i Stockholm för att begära en besiktning. Firman var densamma som hon anlitat när felen i hennes förra hem upptäcktes. De var noggranna och väldigt trevliga. Hon litade fullt och fast på dem, och istället för att fylla i formuläret online ska hon ringa följande dag.

Besiktningsman säkrade huset i Stockholm

De hade pratat med mäklaren som skulle vara på plats när fuktbesiktningen skulle utföras. Besiktningen innebar att de gick igenom krypgrund, tak och källarväggar, något som kändes skönt för paret. Det hela skulle bli gjort redan nästkommande vecka. Sedan kunde de gå vidare med att skriva på alla papper som skulle göra huset till deras.

En besiktningsman från Stockholm kom och gick igenom huset. Oroligt väntade de på att få svaret. Skulle de få ett nytt hem eller behöva leta vidare? De hade inte behövt oroa sig. Allt gick bra och båda var överens om att bokningen av besiktningen var ett bra val. Nu behövde de inte oroa sig för att gamla oupptäckta fuktproblem oväntat skulle visa sig. Hör av dig till en besiktningsman här: www.besiktningsmanistockholm.se