fåtölj med fotpall

Det sägs ju att vi överger den skandinaviska stilen och vill ha mer färger och inte så stram inredningsstil längre. Det är ju alltid roligt med färger, så länge det inte skär sig, blir fult eller osmakligt. Även färggranna inredningar bör vara i smakfull stil och med nyanser så att färgerna kommer till sin rätt och skapar harmoni och lugn i hemmet.

En hållbar trend

En annan tydlig trend, förutom det lekfullt färggranna är att vi hellre skaffar oss saker och ting som håller en högre kvalitet, är mer dyrbara men som garanterat håller för en längre tid. Hållbarhet är ledord och vi vill ha mer dyrbara saker och möbler. Vi vill inte längre bara köpa en ny soffa bara för att den är billig, vi vill kunna ha möbler som kan gå i arv till våra barn, och kanske barnbarn.

Skaffa småländskt

Om det är så, att du letar efter sådana möbler, kan vi endast rekommendera Bröderna Anderssons möbler. De är gjorda med ett gediget, svenskt hantverk, som har gått i generationer i en småländsk möbeltillverkning i Vetlanda. Möblerna är sydda på gammaldags vis, materialet är utvalt och håller hög kvalitet.

Använd internet till beställning av möbler

Bröderna Andersson har både soffor, fåtöljer, fotpallar och mycket annat som passar för vardagsrummet. Alla deras möbler kan man beställa via internet och få dem hemskickade. De kommer med beställningen och du möblerar sedan ditt hem med dem.

Det är den nya tidens sätt att handla möbler. Man måste inte komma till en stor möbelaffär och köra hem dem i paket. Istället kan man själv i lugn och ro, beställa hem dem, betala för dem och få dem levererade till din dörr.