Ska du sälja ditt hus? Kontakta en bra mäklare så att du får det bästa priset. Det finns några knep att ta till, som att ta foton i solsken, ha en välvårdad trädgård och helst flera budgivare.

Mäklare är experter på husförsäljning. Säkert finns där någon som är ute efter ett hus som ditt, och det gäller att sammanföra köpare och säljare. Med sitt stora kontaktnät kan en mäklare i Norrköping tillföra det lilla extra. Det ska vara en seriös affär, så att båda parter känner sig nöjda, och då är det viktigaste att hitta den rätta kunden.

Konsten att skapa efterfrågan

När en bostadsannons har funnits på nätet ett tag och huset inte har blivit sålt, tar man ofta bort annonsen. Den publiceras längre fram och då blir det ett erbjudande som är som nytt. Detta för att inte folk ska tänka på att huset varit till salu länge och spekulera om varför. Det är också självklart att man vill marknadsföra huset så bra som möjligt och framhålla alla fördelarna. Är huset nytt, beskrivs det som fräscht och fint. Är det gammalt, säger man att det är traditionsrikt och fint.

Flera spekulanter på samma hus är bra, för det drar upp budgivningen, men mäklaren kollar också upp att köparen verkligen har betalningsförmåga. Mäklaren håller både planerade och extra visningar och har hela tiden koll på budgivningen. En mäklare i Norrköping har en gedigen utbildning för uppgiften, för det innebär mycket pappersjobb och dokumentation med varje affär.