En erfaren mäklare i Kumla vet hur du bäst får fram din lägenhets speciella själ. Det handlar om mer än yta och ytskikt. Du säljer ju faktiskt ett hem.

När du säljer en lägenhet säljer du betydligt mer än en del av en fastighet. Du säljer ett hem. Detta påstående skulle nog alla mäklare med många år i yrket bakom sig skriva under på. Det är nämligen detta som är hemligheten till att lyckas i bostadsbranschen.

Ett hem handlar nämligen om något helt annat än ytskikt och kvadratmeter. I varje hem finns en speciell känsla, oavsett vem som bor i det. Vissa gamla rävar till mäklare skulle till och med gå så långt som att påstå att alla hem och alla lägenheter faktiskt har en själ.

Mäklare vet att locka fram en lägenhets själ

Kunniga mäklare i Kumla vet hur du bäst får fram den själen i en lägenhet, även på en visning där all inredning utsatts för homestageing och alltså är så neutral och anonym som det är fysiskt möjligt. Det kan handla om mycket små saker. Som ett öppet fönster när vinden ligger på från rätt håll.

Det gamla tricket att baka bullar morgonen innan visningen är också ett steg i rätt riktning. Det är inte doften av bullar i sig som gör det, utan känslan av liv och rörelse. Det gör att hemmet känns levande och själfullt. Och det lockar till sig köpare som flugor till honung.