Det ställs stora krav på en flyttstädning i Göteborg men anlitar du professionella städare som städar efter Mäklarsamfundets riktlinjer blir det garanterat bra.

Flyttstädningen är en av de tråkigare delarna av en flytt och den måste göras mer noggrant än en vanlig storstädning. Alla skåp, lister, dörrar, element och golv ska torkas av, fönstren ska tvättas och både kök och badrum behöver en ordentlig genomgång. Städning tar tid och du vill kanske hellre vara på jobbet eller i din nya bostad.

Anlitar du ett företag som dagligen utför flyttstädning i Göteborg vet du att det blir bra gjort. De är bara där för att få din bostad skinande ren. När du bokar städning betalar du enligt en prislista efter hur stor bostaden är. Städningen berättigar dessutom till rutavdrag.

Det här behöver du göra när du beställt flyttstädning i Göteborg

När det är dags för flyttstädning behöver bostaden vara helt tom. Alla skåp ska vara tömda och alla flyttsaker ska vara borta för att det ska gå att göra en noggrann städning. Det är viktigt att du kommer ihåg att tömma och frosta av frysen och se till att det inte står mat kvar i kylskåpet. När det är klart kan du lämna över nyckeln och bostaden blir rengjord.

Din bostad blir städad med miljövänliga produkter efter Mäklarförbundets riktlinjer. Skulle du ändå få klagomål från den nya hyresgästen kommer det att åtgärdas inom 24 timmar. Du har “nöjd kund-garanti” när du väljer flyttstädning i Göteborg och då ska alla bli nöjda. Här finner du ett företag som kan hjälpa dig med flyttstädning: flyttstädningigöteborg.com