Att köpa det perfekta drömhuset är möjligt – Slipp kompromisser och hitta din drömbostad utan avkall

Att hitta det perfekta huset kan vara en utdragen process där kompromisser ofta måste göras. Men nu finns ett smidigare sätt att få precis det du vill ha utan att behöva göra avkall på dina drömmar.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt och snabbt uppnå din drömbostad med ett Attefallshus:

Skaffa mark och surfa efter professionella husdesigners

Innan du påbörjar byggprocessen är det första steget att skaffa mark. Sedan är det dags att söka efter företag som specialiserar sig på att designa hus enligt dina önskemål, tillverka husdelarna och sätta upp dem på plats.

Bygglov? Kanske inte!

Det är viktigt att ha bygglov när du bygger hus, men med ett Attefallshus finns det undantag. Om du planerar att bygga Attefallshus i Stockholm, eller ett garage eller gäststuga som inte överskrider 25 kvadratmeter eller 4 meter i höjd behöver du inte söka bygglov. Det enda du måste följa är kraven på storlek och avstånd till närmaste granne.

Designa ditt attefallshus

När du har valt ett företag att samarbeta med går ni igenom dina önskemål och idéer. Du får bestämma taktyp och fasadmaterial, och om du vill kan företaget hjälpa till med målningen av huset. Allt som behövs för att få ett fungerande boende, inklusive vatten och avlopp, ingår i konceptet. Företaget tar hand om monteringsarbetet, vilket gör att du kan fokusera på inredning och välja ut din favorittapet.

Gör det extra bekvämt

För att verkligen göra ditt Attefallshus till ditt drömhem kan du även inkludera en altan med tak. Dessutom kan du installera golvvärme för att garantera att dina gäster inte fryser under vinterhalvåret.