Det är inte alls ovanligt att man måste flytta ut innan man har tillgång till sin nya bostad. Då är magasinering i Täby en smidig lösning. Här är några tips.

Det händer att man måste flytta ut innan man har tillgång till sin nya bostad. Då kan magasinering vara en bra lösning. Magasinering kan också vara smidigt för den som först vill renovera bostaden, innan man flyttar in. Då slipper man fråga vänner och familj om man kan ställa saker i deras förråd.

Det finns flyttfirmor som även erbjuder magasinering av bohag och möbler. Det är betydligt mer prisvärt än att hyra ett förråd av någon av alla de kedjor som finns. Hyr man av en flyttfirma kan man även få hjälp med transporten till och från magasinet. Det spar både tid, kraft och pengar.

Viktigt att tänka på vid magasinering i Täby

Är man intresserad av magasinering i Täby ska man föra jämföra priser. Ta in offerter från några olika firmor och be att få dessa offerter specificerade. Då ser man tydligt hur mycket förvaringen kostar, men också själva flytten och transporten. Som privatperson kan man ju använda sig av rut-avdraget för själva arbetskostnaden.

Tänk på att kontrollera att magasinet är uppvärmt. Kläder, dokument, möbler och annat kan annars ta skada, om de förvaras i ett ouppvärmt och fuktigt förråd. Det är också viktigt att magasinet är inbrottssäkert. Det kan vara bra att känna till att den hemförsäkring man har vanligtvis också gäller när man magasinerar saker utanför hemmet.