Ibland är det inte läge att gå och köpa ett nytt kök. Då får man hitta på andra lösningar för att få det man vill ha. Varför inte hitta en målerifirma som kan hjälpa till att lackera hela köket?

Här jobbar målarfirmorna lite olika när det gäller prissättning. Vissa tar betalt per lucka medan andra har ett helhetspris beroende på hur stort köket är. För att få optimal hjälp med jobbet kan man se till att nedmontering, transport och uppsättning ingår i priset så slipper man själv göra jobbet. Så det gäller att hitta en målerifirma med riktigt god service.

Hur lång tid tar det?

Man vill helst inte vara utan köksluckor alltför länge. Men man bör räkna med att det kan ta en vecka. Givetvis är det lite beroende på omfattning av jobbet. Väljer man att anlita en målare i Södertälje kan man även få luckorna lackerade på hemmaplan.

Flera tjänster

När det handlar om lackering finns det flera saker som kan komma på tal. Det kan handla om dörrar. Har man dessutom utemöbler eller andra inventarier som behöver sprutmålas så går det att ordna. Även om det är smidigt med lackering kan vissa detaljer behöva målas med pensel. Sedan tillkommer de mera vanliga tjänsterna:

  • Fasadmålning då hela eller delar av huset målas
  • Inomhusmålning, väggar, golv och tak
  • Staket

Om det finns flera saker man vill ha gjort hemma är det bara att kontakta målarfirman och se vad det har att erbjuda. Därefter är det bara att be om ett kostnadsförslag.