Vissa delar av hemmets inredning är viktigare än andra. Vi väljer ofta att lägga en del pengar på kök och badrum, och det är inte utan anledning. Det lönar sig i längden att välja kvalitet.

Bänkskivor i natursten är bland de tåligaste du kan använda. Natursten beter sig inte som billiga bänkskivematerial som rispas, fläckas och förstörs relativt snabbt. Med rätt installation, underhåll och omsorg håller natursten in i evigheten. Och det är inte bara praktiskt, det är också otroligt snyggt.

Natursten gifter sig vackert med all typ av övrig köksinredning. Om du vill ha ett klassiskt vitt kök eller ett i träfaner spelar ingen roll. Natursten hör ihop med alla material du kan tänka dig. Eftersom natursten är ett paraplybegrepp betyder det att det finns vitt skilda typer av sten att välja emellan. Granit, marmor eller kalksten är vanliga alternativ som alla ger ett unikt utseende.

Hur ser ditt badrum ut?

Vi ska inte tappa bort badrummet i sammanhanget, detta högt prioriterade och älskade utrymme där vi kan rymma undan plikter och krav. Krypa ner i ett badkar med hett vatten och slappna av. Interiören där får gärna både vara snygg och stilfull och bidra till en atmosfär som viskar om forna tiders badhus.

Natursten tål fukt och fungerar perfekt som underlag för gröna krukväxter. Och för de tretusensjuhundra schampoflaskor och tvålar du fått i present och aldrig använt. Och för dina badankor, inte att förglömma. Det finns ingenting att vänta på. Skynda iväg och boka tid med din naturstensleverantör. Läs mer om bänkskivor på denna sida: bänkskivagöteborg.se