Trädfällning i Nacka kan vara problematiskt att utföra för en lekman. Med byggnader i vägen riskerar man att trädet faller åt fel håll och gör stor skada.

Det nya huset kom med en stor trädgård som var eftersatt. Paret älskade att hålla på i trädgården. Göra vackra rabatter och klippa buskar snyggt. Men när det kom till att ta ner träd hade de ingen större expertis. Kanske skulle de klara att ta ner några i utkanten av tomten, men absolut inte dem nära trädgården.

Innan de skulle kontakta proffs skulle de själva gå igenom tomten bit för bit. Allt för att kunna utveckla det som de önskade. De ville inte riskera att de tog bort några träd som de sedan skulle komma att ångra. Där fanns bland annat en gammal ek som definitivt skulle få stå kvar.

Efter att noga ha diskuterat de åtgärder som skulle vidtas bestämde de sig för att leta efter potentiella arborister som arbetade i området runt Nacka och som hade kunskap och tid att ta hand om deras trädgård på bästa sätt. De tog fram flera som de skulle kontakta och be var och en om kostnadsförslag.

Snygg trädfällning

Efter att ha gått igenom alla offerter de tagit emot bestämde de sig för att anlita ett känt företag som jobbar med trädfällning i Nacka, närmare bestämt lindstradfallning.se. De hade hört sig för med grannar och kände att de till sist tog ett beslut som kändes bra för dem båda. Så de kontaktade dem igen för att be dem komma på besök.

Då båda var intresserade av trädgårdsarbete och allt som hade med det att göra blev det en intressant stund tillsammans med en av företagets anställda. De hörde direkt att denne hade massor av kunskap. Det innebar att några av planerna ändrades på grund av att det skulle ge ett bättre intryck samt hjälpa växterna de skulle sätta.

Så till sist kunde jobbet sätta igång och de fascinerades av hur trädfällarna gick till väga. Speciellt när det gällde ett stort träd som stod nära huset och fick tas ner bit för bit för att inte riskera att skada huset. Deras professionalism var tydlig och de arbetade metodiskt tills allt var precis som paret önskade.