En plåtslagare i Stockholm gör betydligt mer än att jobba i en verkstad med att skapa. De både lägger och lägger om tak på fastigheter och massor av annat.

Företaget hade köpt in ett nytt bostadshus som behövde ett nytt tak. Så fastighetsägaren Andreas kontaktade en plåtslagare i Stockholm och bad honom att komma för att se över hur jobbet skulle utföras och hur mycket material som behövdes. Efter det skulle han skicka en offert på hela jobbet som Andreas skulle godkänna.

Bara några dagar senare kom offerten som såg mycket bra ut. Andreas kontaktade företaget och tackade ja till deras erbjudande. De bokade in ett datum då jobbet skulle göras. Sedan var det bara att informera alla hyresgästerna så att de skulle veta vad som hände i deras hus och vilka människor som sprang i trappuppgångarna.

Plåtslagare blev flitigt anlitade

Några veckor senare kom de plåtslagare som anlitats från Stockholm till fastigheten för att börja sitt arbete. De satte upp ställningar och Andreas var glad att se att de hade ett gediget säkerhetstänk. Han ville inte att någon skulle skada sig medan de arbetade på hans fastighet. Det hade varit fruktansvärt.

Under tiden som arbetet fortgick fick Andreas klart för sig att företaget även hade andra tjänster som han kunde köpa av dem, som målning av fasaden och takskottning. Dessa saker skulle bli användbara längre fram, det var Andreas helt övertygad om. Alla plåtslagare arbetade snabbt och taket kom på plats inom beslutad tid. Om du är på jakt efter en pålitlig takläggare kolla in plåtslagarestockholm.nu.