Att sälja hus eller lägenhet kräver mer än en annons i lokaltidningen. Inte alltid förstås, men chansen för att få många och bra bud är större om man bokar in en mäklare exempelvis i Farsta.

Kenneth hade bestämt sig. Han skulle bli sambo med Anna. Beslutet hade tagit sin tid. Inte på grund av tvekan utan på grund av nervositet. Hur skulle han leva upp till sambokraven? Var han tillräckligt huslig och ordningsam?

De hade bestämt att han skulle flytta in snarast. En annons sattes in och han började packa. Ingenting hände. Några var visserligen och tittade på lägenheten men bara av nyfikenhet.

Mäklare i Farsta proffs på styling

Hans blivande sambo fick nog och ringde en mäklare i Farsta. Sen gick det snabbt. Tillsammans med Kenneth packade Anna ner bohaget i kartonger som fraktades till deras gemensamma lägenhet. Mäklaren bad dem låta möblera stå kvar då de var fina och skulle ge en bra känsla och behövdes för stylingen. Hon rekommenderade att de skulle köpa blommor samt lite frukt att lägga i en skål på vardagsrumsbordet.

När Kenneth såg hur de gjort iordning lägenheten önskade han att han kunde bo kvar. Men då med Anna.

Visningarna bokades och till parets förvåning kom det många och tittade. Flera lade även bud. Innan de visste ordet av hade de fått en köpare och det var dags för kontraktskrivning. Allt hade gått så fort att han glömt vara nervös. Övergången hade gått smidigt och nu kändes det som om han alltid varit sambo. Läs mer om mäklare på denna webbsida: mäklarefarsta.com