Liknar trädgården alltmer en djungel? Har träd och buskar tagit över? Ta hjälp av ett företag i Stockholm som är specialiserat på trädfällning och trädgård.

Träd och buskar behöver tas om hand och beskäras, annars kan de breda ut sig och växa sig alltför stora. Beskärning på rätt sätt håller också träden friska och gör även att fruktträd ger en bättre skörd. Ibland händer det dock att ett träd har vuxit sig alltför stort och i stället måste fällas och tas bort.

Att fälla ett träd som står i bebyggelse eller på en tomt är riskabelt och därför måste man ta hjälp av ett proffs på trädfällning som exempelvis en arborist. Det enklaste är att anlita ett företag som är experter på trädfällning och andra trädgårdstjänster. Då kan man även få hjälp med stubbfräsning och att transportera bort det avverkade materialet. 

Hur mycket kostar det att anlita en arborist för trädfällning?

Hur mycket det kostar att anlita en arborist i Stockholm för trädfällning beror på arbetets omfattning och om man även vill ha hjälp med andra trädgårdstjänster. Det enklaste är att vända sig till ett seriöst företag som kommer ut på plats och gör en kostnadsfri bedömning. Då har man även möjlighet att diskutera annat som man kanske vill ha hjälp med i trädgården.

Förutom trädfällning brukar man även kunna få hjälp med stubbfräsning, bortforsling av trädet eller få det sågat till ved. Ofta kan man även få hjälp med trädbeskärning, häckklippning, plantering av träd, samt tips och råd om hur man ska sköta om sina träd.