Det är ett fint och viktigt jobb att hjälpa folk att flytta. Du kan arbeta på en flyttfirma på Lidingö och bidra till service och välbefinnande för kunderna.

Det är också ett omväxlande arbete att vara flyttkarl, för folk har olika bohag, olika intressen och de flyttar mellan spännande ställen. För en flyttfirma på Lidingö kan det gälla uppdrag både i lägenheter, villor och fritidshus. Du får komma runt och se olika interiörer och byggnadsstilar.

Yrkesrollen innebär också en stor del samhällsservice. Flyttfirman hjälper folk att få sina tillhörigheter transporterade på ett tryggt och ekonomiskt sätt. Allt får plats på samma bil, och flytten sker rationellt. Det är en service för kunderna att få hjälp med varsam hantering av möbler och flyttkartonger.

Flyttfirma med utrustning

Du får lära dig att lyfta på ett så ergonomiskt sätt som möjligt. En flyttfirma på Lidingö ser till att personalen har tillgång till bärsele när tunga möbler ska lyftas. Det är viktigt att ha rätt teknik för att inte skada ryggen eller tappa flyttgodset.

Flyttkarlarna har lång vana och erfarenhet av att flytta, så du kommer att få bra arbetskamrater i ett gäng som stöttar varandra. Du får lära dig hur man bäst tar en soffa uppför en trappa och hur man hanterar ett piano som ska flyttas. Trämöbler får inte repas eller skadas.

Service med flyttfirma på Lidingö

Om du arbetar på en flyttfirma på Lidingö som även tillhandahåller platser i ett möbelmagasin kanske du också får tillfälle att arbeta där. Arbetsmiljön är viktig, och du kan få omväxlande uppdrag så att jobbet inte blir för monotont.
Kundservice kan också vara att placera möbler och husgeråd rätt i den nya bostaden. Många vill ha hjälp med att packa upp och få inredningen på plats snyggt. Att vara flyttkarl är både ett spännande och omväxlande jobb.

Ta reda på mer om flyttstädning på https://www.flyttfirmalidingö.se.