Att renovera ett badrum på Lidingö behöver inte vara en komplicerad och kostsam process. Ibland är det de enkla och välgenomtänkta stegen som skapar det perfekta badrummet för husägaren.

Vad som först verkade vara ett blygsamt hus visade sig vara en kärlek vid första ögonkastet för Anna. Fasaden var nyligen renoverad och i utmärkt skick. Interiören var dock något annorlunda. Med tapeter som hade sett bättre dagar och ett kök vars knallgula skåpsluckor hade passerat sin glansdagar, var det uppenbart att förändring var på sin plats.

Anna hade inte initialt planerat för en omfattande renovering när hon först köpte huset. Men efter att ha vägt sina alternativ insåg hon att en förändring var nödvändig för att skapa ett trivsamt hem. Hennes beslut var att börja med badrummet, en renovering som skulle vara både prisvärd och praktisk.

En personlig touch

För att påbörja sin badrumsrenovering på Lidingö, letade Anna efter ett pålitligt företag som kunde förverkliga hennes vision samtidigt som kostnaderna hölls nere. Hennes val föll på Micke, en skicklig hantverkare som snabbt förstod Annas önskemål. Tillsammans skapade de en design som både passade budgeten och tillförde skönhet och tidlös stil.

Projektet sattes i rörelse när företaget sammanförde olika yrkesgrupper för att genomföra renoveringen. Den gamla inredningen revs ut och ersattes med vitt kakel på både golv och väggar. Val av standardinredning, inklusive toalett och handfat, höll kostnaderna i schack. Färg och personlighet lades till genom noggrant utvalda handdukar och dekorativa detaljer. Resultatet blev ett nytt och fräscht badrum som gav Anna maximal valuta för pengarna.