Det låter enkelt att sälja ett hus. Alla älskar väl den fina villan. Men riktigt så enkelt är det inte. Därför är det viktigt att anlita en mäklare när huset i Strängnäs ska ut på marknaden.

Det var inte ett lätt beslut att sälja villan. Men jobbet Anders fått var alltför spännande och lönen för bra för att kunna säga nej. Inga hade även hon fått ett bra jobb på nya orten och nytt hus hade hittats med hjälp av en mäklare.

De hade dock inte själva anlitat en mäklarfirma i Strängnäs då deras hus var fantastiskt och skulle sälja på en gång. Paret hade alltid ordning och reda hemma, så det var bara att lägga ut huset till försäljning på sociala medier, sedan skulle allt sköta sig själv.

Stort tack till Strängnäs mäklare

De blev båda förvånade när samtalen uteblev. Några nyfikna kom förbi, men veckorna gick utan försäljning. Till slut fick de medge att det inte skulle gå så enkelt som de hoppats. Att det kanske var värt kostnaden att anlita en mäklare.

Per, som var den mäklare de kom i kontakt med, var fantastisk. Han såg till att huset blev fotograferat, en bra text blev skriven och en värdering gjordes. Dessutom såg han till att de plockade bort personliga saker och gjorde huset mer attraktivt för olika typer av intressenter. Efter en vecka var huset sålt till ett högre pris än väntat. De bestämde att skicka en stor bukett till mäklaren som tack för all hjälp.